27 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Poraz rukometaša Novog Pazara u Kragujevcu

Rukometaši Novog Pazara nisu uspjeli da se sa gostovanja u Kragujevcu vrate sa osvojenim bodovima, jer je Radnički bio bolja ekipa na ovom meču i pobjedio rezultatom 29:24.

Utakmica 12. kola Arkus lige (B grupa) u hali Jezero imala je dva potpuno različita poluvremena, prvo u kome su plavi rukometaši vodili glavnu riječ i dobili taj dio igre sa 13:11, te drugo poluvrijeme u kome su kragujevčani dominirali i na kraju ostvarili veoma važnu pobjedu.

Nisu Pazarci odigrali lošu utakmicu koliko su Kragujevčani imali sreće i malo više umjeća da sredinom drugog dijela utakmice, u desetak minuta, iskoriste svaku šansu pred golom Rakovića i prelome meč u svoju korist, čime su psihički slomili otpor plavih koji više nisu mogli da se vrate u ovaj meč.

Najbolji u redovima plavih bili su sa po četiri pogotka pivotmen Međedović, te bekovi Rakić, Radisavljević i Stojanović, dok su kod kragujevčana posebno raspoloženi bili Barudžić i Knežević sa osam, odnosno šest golova u mreži gostiju.

Ovim porazom su igrača stratega Memića ostali na petoj poziciji na tabeli, odmah iza svog današnjeg rivala Radničkog koji je boljim međusobnim skorom od plavih trenutno četvrti sa 12 bodova, koliko ima i sandžačka ekipa.

U borbu za playoff rukometaši Novog Pazara će narednog vikenda opet biti gosti, ovoga puta na megdan idu u Kostolac sastavu Rudara.

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: