Aktuelno Društvo Novi Pazar

Pucnjava u Novom Pazaru: Razriješen pokušaj ubistva, uhapšeni otac i sin

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru razriješili su pokušaj ubistva u Novom Pazaru i uhapsili su H.A. (45) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i A.A. (23) koji se tereti da je počinio krivično djelo nasilničko ponašanje.

Kako je večeras saopšteno iz PU Novi Pazar postoje osnovi sumnje da je nakon verbalne rasprave osumnjičenih sa oštećenim tridesetdevetogodišnjim muškarcem, H.A. na njega pucao iz pištolja i naneo mu povrede, kao i da je tom prilikom ranio i tridesetdvogodišnju ženu koja se slučajno zatekla na licu mjesta.

“Osumnjičeni A.A. se tereti da je oštećenom muškarcu, koji se nalazio u autu, naneo više udaraca pesnicom u lice.Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru”, navodi se u saopštenju PU Novi Pazar.

U pucnjavi koja se danas oko 15.30 dogodila u ulici Kej 37. sandžačke divizije, u neposrednoj blizini zgrade PU Novi Pazar teško su povrijeđen jedan muškarac koji je učestvovo u obračunu u jedna žena, slučajni prolaznik.

Prema nezvaničnim informacijama oružani obračun na par desetina etara od policijske zgarde vezuje se za prebijanje jedno momka u kafani čiji su vlasnici uhapšeni H.A i A.A.

 

 

 

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: