26 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Rukometaši Novog Pazara porazom započeli prvenstvo

Rukometaši Novog Pazara poraženi su na otvaranju sezone od domaćeg Radničkog iz Kragujevca rezultatom 35:26 (19:12) u okviru A grupe Arkus lige Srbije.

Radnički je tokom cijelog meča kontrolisao igru i dominirao na svim poljima, te je potpuno zasluženo upisao prve bodove protiv Novog Pazara, koji je pokazao dosta slabosti i neuigranosti.

Od prvog minuta ekipa iz Kragujevca je imala prednost, te je brzo došla i do 5 golova razlike kada je na semaforu stajalo 9:4, a zatim povećala i na 14:8, da bi prvi dio dobili sa 7 golova razlike.

U drugom poluvremenu ista slika na terenu, domaćin dominira i već u 39. minutu stiže do do 8 golova razlike, a u 45. minutu Novi Pazar je imao zaostatak od jedanaest golova.

Do kraja utakmice su izabranici Hasana Memića samo ublažili poraz, ali su svojim igrom ostavili i veliku glavobolju stručnom štabu pred slijedeće utakmice.

Mrežu plavih su najviše pogadjali Davidović i Tubić po 9 puta, dok su se kod novopazaraca istakli Radisavljević i Rakić sa šest, odnosno 4 gola u mreži kragujevčana.

Narednog vikenda Novi Pazar će igrati kao gost protiv Jugovića.

Foto: PrtSc/Arkus liga

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: