27 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Rukometaši pobjedili u Kikindi

Rukometaši Novog Pazara pobjedili su ekipu ”Kikinde Grindex” na gostovanju u utakmici 8. kola play – out faze takmičenja Arkus rukometne lige Srbije. Novi Pazar je u hali Sportskog centra ’’Jezero’’ u Kikindi slavio sa 26:22 (14:9).

Pazarci su imali nekoliko igrača sa odličnim skok šutom što su iskoristili na najbolji mogući način i bez većih problema uspeli da savladaju Kikinđane, dok su domaći napravili veliki broj grešaka u želji da što prije osiguraju pozitivan rezultat.

rukomet,, kikindaDetalj sa utakmice u Kikindi

’’Sve što smo se dogovorili maksimalno su momci ispoštovali, borbenost je bila na nivou i mogu samo da im zahvalim na ovakvoj utakmici. Pohvalio bih i sudijski par koji su odradili posao maksimalno korektno u ovoj veoma teškoj utakmici – rekao je trener Novog Pazara Danijel Petković, koji privremeno mijenja Hasan Memića.

Rukometaši iz Vojvodins tokom utakmice nisu uspijevali da pronađu rešenje za vrlo dobru odbranu tima iz Sandžaka.

’’Bilo je dosta otvorenih šuteva koje smo promašili, a potom je nervoza učinila svoje. Novi Pazar je bio bolji, tako da im čestitam na pobedi. Šta će sa nama dalje biti videćemo, moramo da resetujemo trenutnu situaciju u klubu, da se ekipa probudi, A šta to konkretno znači, videćemo u nastavku’’ – dodao je Vladimir Mitreski, trener ”Kikinde Grindex”.

Za igrača utakmice proglašen je golman Novog Pazara Goran Raković, koji je sjajnim odbranama začarao mrežu.

Odličnu partiju pružili su i Danijel Radisavljević, Aleksandar Stojanović i Nemanja Dimitrijević sa po šest postignutih golova.

Najefikasniji u redovima ”Kikinde Grindex” bili su Đorđe Gamber i Dragan Tubić sa po pet postignutih golova. Također, golman Slavko Miškov imao je nekoliko veoma dobrih odbrana.

Slijedi pauza u prvenstvu zbog odigravanja utakmica u SEHA ligi, tako da će za dvije nedelje Pazarci na gostovanje u Subotici protiv ’’Spartaka’’.

Izvor/foto:RTV (Branislav Ugrinov)

Povezane vijesti

%d bloggers like this: