18 Aprila, 2024
Aktuelno Priboj Sandžak Srbija

SDP za Vučića prije Vučića

Preko fb profila Opštinski obor Sandžačke demokratske partije (SDP) u Priboju danas je pozvao pristalice u tom gradu da daju potpis za kandidaturu Aleksandra Vučića na predsjedničkim izborima.

“Danas, 07.03. u 11 sati, OO SDP organizovano potpisuje podršku kandidaturi A. Vučića za predsedničke izbore. Potpisi se prikupljaju u prostorijama našeg koalicionog partnera SNS, u prostorijama Swislion centra. Na ovaj način pružamo i podršku našoj zajedničkoj listi. U interesu nam je da se odazovemo, u što većem broju, pa Vas pozivamo da zajedno potpišemo podršku. S poštovanjem, OO SDP Priboj”, piše u objavi na profilu za koji još nema potvrda da je zvanični nalog Sandžačke demoktaske partije.

Predsjedništvo Srpske napredne stranke (SNS) će na današnjoj sjednici, koja je počela poslije 10 sati, odlučiti ko će biti kandidat te partije na predsjedničkim izborima 3. aprila, počela je posle 10 sati.

Aleksandar Vučić je juče zjavio da će Predsjedništvo SNS-a odlučiti ko će biti kandidat za predsjednika, ali nije želeo da otkriva da li će on prihvatiti kandidaturu, budući da ga stranačke kolege predlažu za kandidat, prenio je RTS.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: