26 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Skandalozna titula FON-u uz fizički napad na doktora Novog Pazara

U petoj utakmici finalne serije u futsalu odigrane u Beogradu, FON je pobjedio Novi Pazar sa 5:3, ali je utakmica ostala u senci napada na doktora gostiju Denisa Bošnjaka, kada je fizički napadnut od strane jednog navijača koji ga je udario zatvorenom šakom u predjelu lica.

Poslednji sudijski zvižduk i kraj utakmice kao da je bio samo povod za početak verbalnog i fizičkog nasilja na fudbalere i stručni štab Novog Pazara, kada su pojedini fudbaleri i navijači FON-a počeli da divljaju po terenu, a jedan od kolovođa navijača je uleteo u teren i direktnim udarcem u lice doktoru plavih, Denisu Bošnjaku, nanio povrede, te je Bošnjak sav u krvi prebačen u Bolnicu, javlja naš reporter sa utakmice.

Bošnjaku je odmah ukazana pomoć od strane doktora FON-a

Kako saznajemo, nacionalistički povici i uvrjede na vjerskoj osnovi su tokom finalne utakmice bile regularni repertoar u navijanju, dok je na terenu vođena bespoštedna borba za titulu koju su drugi put zaredom osvojili beograđani, i to upravo nad sandžačkom ekipom.

Tridesetak navijača Novog Pazara koji su pratili ovu utakmicu zadržani su u dvorani iz bezbjednosnih razloga, a malobrojni pripadnici obezbjeđenja očekuju pojačanje kako bi seNovopazarci bezbjedno vratili u Sandžak.

Titula u senci skandala

Inače, ova utakmica u Beogradu bila je poslednja u finalnoj seriji, te se nakon 2:2, pobjednik ovog šampionata odlučivao večeras u beogradskoj hali Šumice, koju su beograđani rešili u svoju korist sa 5:3, iako su novopazarci bili odličan protivnik, ali ipak nisu uspjeli da osvoje prvi trofej u svojoj klupskoj istoriji.

Foto:prtsc/Futal liga

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: