19 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Politika Sjenica

Troje odbornika napustilo Zukorlićevu stranku u Sjenici, vlast nema više većinu

Odbornik u Skupštini Sjenice, Fadil Nikšić, istupio je danas iz Stranke pravde i pomirenja (SPP), a sa njim su i još dvoje odbornika iz redova ove stranke, Dženeta Biševac i Fadil Seferović, zbog nezadovoljstva, odlučili da napuste redove stranke Usame Zukorlića i samostalno nastave rad u sjeničkom parlamentu.

Nakon što je danas propao pokušaj održavanja sjednice SO Sjenica zbog nedostatka kvoruma, medijima se obratio Fadil Nikšić i saopštio je zbog dubokog razočarenja i odnosa rukovodstva prema njemu napušta stranku.

“Mene su Usame Zukorlić i Rejhan Kurtović izbacili iz partije koju sam ja stvorio, na način što me od 14. jula ove godine njihovom odlukom više nema ni u jednom organu SPP”, naglasio je Nikšić i dodao da ga niko nakon toga više nije kontaktirao.

On je kazao da je punih 50 dana van svih stranačkih tokova, te da je doživio veliki broj prijetnji i uvreda, a da za to vrijeme niko nije stao u njegovu odbranu.

“Išao sam i u Novi Pazar kod Usameta i u Islamsku zajednicu, ali oni su bili samo zainteresovani da Rejhan Kurtović ostane predsjednik Skupštine”, kazao je i dodao da je podnio zahtjev za smjenu direktora Direkcije i Komunalnog preduzeća u Sjenici zbog sumnjivih poslova.

Nikšić je naveo da istupanje njega i ostalih kolega ljudski čin i zarad interesa same opštine Sjenica, a naglasio je na kraju da nema istine u pojedinim tvrdnjama da će preći u redove opozicionih SDA i SDP.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: