19 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Tutin

Tutin: Bračni par uhapšen sa 56 kilograma droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru zaplijenili su oko 56 kilograma marihuane i uhapsili supružnike E. I. (1986) i Š. M. (1987) iz Tutina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

“Policija je oko ponoći, u okolini Tutina, u blizini njihove kuće, u gepeku parkiranog ‘audija’ pronašla četiri putne torbe u kojima se nalazilo 53 paketa marihuane koja, kako se sumnja, pripada osumnjičenima”, navodi se u saopštenju Policijske uprave u Novom Pazaru.

Po nalogu nadležnog tužilaštva njima je određeno zadržavanje do 48 satı i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

Policija je efikasnim radom 6. februara zaplijenili oko 63 kilograma marihuane i uhapsili B. P. (2000) i V. M. (1987), državljane Republike Crne Gore, i N. U. (1995), H. H. (1997) i S. K. (1986), svi iz Tutina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako je tada saopšteno Policija je u mjestu Paljevo kod Novog Pazara, zatekla petoricu osumnjičenih dok su prebacivali tri torbe sa marihuanom iz jednog „golfa“ u drugi.

Foto: PU Novı Pazar

Povezane vijesti

%d bloggers like this: