24 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Tutin

Tutin: Građani glasaju za prijedloge projekata koji mogu učiniti život kvalitetnijim i ljepšim

Opština Tutin počinje proces planiranja projekata za narednu, 2021. godinu, koji će biti finansirani opštinskim sredstvima i time biti dio Odluke o budžetu za 2021. godinu.

Iz lokalne samouprave Tutina građanima je upučen poziv da tokom perioda od 10. do 30. septembra ove godine mogu glasate za neki od prijedloga projekata za koje smatraju da mogu učiniti život u ovoj opštini kvalitetnijim i ljepšim. Glasanje će se obaviti isključivo elektronskim putem zbog bezbjednosti usljed COVIDa 19.

Građani mogu glasati na linku https://app.easyquest.com/q/Fn52C, za dva od deset ponuđenih projekata o to: “Vodovod grad i prigradska naselja”, “Rekonstrukcija ambulante Ribariće”, “Most Rakovo polje”, “Most kod Dalasa – zaobilaznica prema Svračiću”, “Izgradnja trotoara ul. Pešterska”, “Podsticaji u poljoprivredi -subvencije u govedarstvu i pčelarstvu”, “Unaprjećenje saradnje sa dijasporom – potencijalni investitori u Sandžaku-mala, srednja i velika preduzeća”, “Festival ženskih prizvoda”, “Tutinsko klizalište” i “Sportski tereni u zonama škola na seoskom području”.

 

 

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: