18 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport Tutin

Tutin i Jošanica ispali u četvrtu ligu

Fudbaleri Jošanice i Tutina su okončali ovogodišnje prvenstvo u Srpskoj ligi Zapad, a već naredne sezone oba kluba će svoje utakmice igrati u nižem rangu.

Šumadijsko-Raška zona biće stecište fudbalskih nadigravanja ova dva sandžačka kluba, te će nakon gromoglasnih najava sa jeseni prošle godine o plasmanu u veći rang, ipak četvrta liga postati realnost za nerealno postavljene ciljeve od strane uprava ovih timova.

Selidba u niži rang

U poslednjem 34. kolu trećeligaškog ranga i
Tutin i Jošanica su zabilježili pobjede, ali toliko vrijedne samo za častan oproštaj.

Sastav Tutina je na svom terenu dočekao Slobodu i savladao je sa 3:2, a poslednje golove u ovom prvenstvu za tutince su postigli Kecap dva, te Gavrović jedan pogodak.

Sezona za zaborav Jošanice

Novopazarska Jošanica je svoj srpskoligaški staž zaokružila ubjedljivom pobjedom od 4:0 na gostovanju u Arandjelovcu, gdje su Hadžibulić sa dva, a Smajović i Rmuš sa po jednim golom napunili mrežu Šumadije i nanijeli joj najteži poraz ove sezone.

Iako se u Srbijanskom fudbalu i svim ligama nikad ništa ne zna do samog početka naredne sezone, te se mnogobrojne glasine o mogućim prekrajanjima liga nameću kao spas za pojedine klubove, ipak prema zvaničnoj tabeli Tutin i Jošanica su danas postali zonaši, tj.članovi Šumadijsko-Raške zone.

Foto:fb/FK Jošanica, FK Tutin

Povezane vijesti

%d bloggers like this: