23 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport Tutin

Tutin siguran, Jošanica porazom sve bliža ispadanju

Fudbaleri Tutina savladali su danas na gradskom stadionu Budućnost iz Arilja sa 2:1 u okviru 26. kola Srpske lige Zapad, dok je Jošanica porazom u Užicu zakomplikovala svoj put do ostanka.

Iako je Budućnost jedna od ekipa koja pretenduje na veći rang, to nije omelo plave sa obale Vidrenjaka da danas pruže jednu od najboljih partija u sezoni, te na taj način načinili krupan korak ka opstanku.

Ekipe pred početak meča

Strateg plavih je postavio agresivnu formaciju za ovu utakmicu, što je dalo rezultat i nakon jednog od napada pred golom gostiju dosudjen je penal za tutince koji je sigurno realizovao Admir Kecap u 30. minutu meča.

U drugom poluvremenu su nastavili domaći da napadaju prema golu Stjepanovića, te je nakon jedne solo akcije ponovo precizan bio Kecap i povisio na 2:0.

Gosti su nakon ovog gola pokušavali uglavnom kontra napadima da dodju do povoljnijeg ishoda, te jedino što su uspjeli do kraja utakmice bio je gol rezerviste Ivana Rakića za 2:1, te se tim rezultatom i zavrsila utakmica.

Jošanica nakon vodećeg gola poklekla u Užicu

Sa ova tri boda Tutin se sada nalaze u bezbednoj zoni i zauzimaju 13 poziciju sa 34 boda, dok je odmah ispod njih, a samim tim i u zoni ispadanja, novopazarska Jošanica koja je danas izgubila u Užicu od sastava Slobode sa 2:1 ( Hadžibulić, 52 minut), te sebe dovela u veoma nezavidan položaj pred sam finiš prvenstva.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: