20 Aprila, 2024
Aktuelno Muzika Sandžak Tutin

Tutinac u finalu “Nikad nije kasno”

Tutinski muzičar i kompozitor Rifat Ramović se plasirao u finale najgledanijeg show programa u regionu “Nikad nije kasno” koji se emituje na Prvoj TTV. Na finalonoj večeri koja će biti održana u nedjelju, 1. novembra 12 najboljih od 72 takmičara koliko je nastupalo u ovoj sezoni boriće se za titulu pobjednika. Ramović tokom učešća u ovom šou programu uživa veliku podršku publike, posebno iz naše regije.

Upečatljivim nastupima  u muzičkom serijalu “Nikad nije kasno”  tutinski muzičar Rifat Ramović već godinu dana privlači pažnju javnosti. Na polufinalnoj večeri prošle nedjelje Ramović se plasirao u finale ovog programa.

Vidno zadovoljan Ramović je rekao da je za ovaj serijal bilo prijavljeno dvije hiljade takmičara, da je u uži izbor ušlo 140, a da je 72 učestvovalo u samom serijalu,

“Naravno da je moj plasman u 12 najboljih veliki uspjeh, iako ga ja ne doživljam u pjevačkom smilu, već kao uspjeh u cjelokupnom predstavljanju mentaliteta ovog kraja, naših ljudi, naše kulture. Iz tog razloga sam zaista zadovoljan, a to se manifestuje kroz podršku koju mi ljudi nesebično pružaju”, istako je on i dodao da se za nastup na finalnoj večeri koja će održati 1. novembra ozbiljno priprema.


Foto: screenshots “Nikad nije kasno”

Pobjednik ovog šou programa koji traje već godinu dana sabiraće  se zbrajanjem glasova prisutnih i svih ostalih članova žirija tokom serijala SMS-om, sistem 1 telefon, 1 glas kao i putem facebook stranice “Nikad nije kasno”.

 

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: