25 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport Tutin

Tutinci blizu Srpske lige, Jošanica vreba njihov kiks u posljednjem kolu

Jedno kolo prije kraja prvenstva u Šumadijsko-raškoj zoni fudbaleri Tutina su nadomak plasmana u viši rang takmičenja, dok bi Jošanica uz kiks zonaša sa obala Vidrenjaka i pobjedu u posljednjem kolu mogla da izbori igranje u Srpskoj ligi u narednoj sezoni.

Tutin je u 25. kolu ovog vikenda ostvario pobjedu od 1:0 protiv domaće ekipe Korićana, te time dodatno uvećao šanse za osvajanje liderske pozicije.

U veoma zanimljivoj utakmici u kojoj su plavi iz Tutina imali više od igre, jedini gol postigao je najbolji igrač ove ekipe Admir Kecap, koji je udarcem sa bijele tačke golmana poslao u jednu a loptu u drugu stranu, te donio tri vrijedna boda svom timu.

– Jošanica neumoljiva

Fudbaleri Jošanice su na terenu u Novopazarskoj Banji deklasirali u prethodnom kolu sastav Goča iz Vrnjačke Banje sa 5:0.

Četiri od pet golova na ovom meču postigao je Smajović, dok je jedan gol upisao Rušević.

Nakon 25. kola, Tutin ima 61 bod i nalazi se na čelu tabele, a u sledećem i poslednjem kolu na svom terenu će imati priliku ds pobjedom nad Poletom iz Ratine ovjeri vizu za Srpsku ligu.

Jošanica će narednog vikenda ići na megdan fenjerašu Šumadiji iz Toponice, a sa trenutnih 59 bodova će morati da upiše pobjedu i osluškuje eventualno dobre vijesti po njih sa meča u Tutinu.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: