18 Aprila, 2024
Aktuelno Sport Tutin

Tutinci zabilježili još jednu pobjedu

Fudbaleri Tutina su savladali Mokru Goru na gradskom stadionu sa 2:1 (1:0), u okviru nekompletnog 10. kola Šumadijsko-raške zone.

Protiv odlične ekipe iz Zubinog Potoka tutinci su teško, ali zasluženo došli do nova tri boda u borbi za povratak u viši rang.

Plavi su u vođstvo došli u 19. minutu, kada je poslije odličnog prodora po levoj strani Vusljanina, Radojević glavom zakucao loptu u mrežu gostiju.

Do kraja poluvremena vidjeno je nekoliko solidnih napada plavih, a najbolju šansu je imao Kecap, poslije prodora po levoj strani, nesebično je asistirao Vusljaninu, ali su igrači gostiju odlično izblokirali šut Vusljanina.

U prvom poluvremenu i gosti su imali 2 solidne šanse, ali je Hajrović bio na visini zadatka.

U drugom poluvremenu, Tutin je imao više od igre, ali je uvek falio završni pas da se na vrijeme riješi utakmica, te je uslijedila kazna nakon odlično izvedenog slobodnjaka sa nekih 17-18 metara za 1:1.

Poslije izjednačujućeg gola, plavi su silovito krenuli ka golu gostiju, a pobednički pogodak je postigao Kecap u 80. minutu i time postavio konačnih 2:1 za Tutin.

Plavi sa obale Vidrenjaka sledeću utakmicu igraju protiv ekipe Slobode Grbice, a trenutno dijele prvu poziciju na tabeli sa Jošanicom i imaju po 22 boda.

 

 

 

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: