Aktuelno Društvo Novi Pazar

Uhapšeni vinovnici oružanog okršaja u centru Novog Pazara: Udario ga autom i jurio sjekirom, uzvratio mu hicima iz pištolja

Policija u Novom Pazaru je, brzom i efikasnom akcijom, uhapsila M. I. (2002) iz Novog Pazara zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Takođe, policija je uhapsila i M. K. (1983) iz Novog Pazara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju.

“Sumnja se da je M. I. juče, oko 12 sati, u centru Novog Pazara ispalio nekoliko hitaca iz pištolja u pravcu M. K. i tom prilikom pogodio četrdesetpetogodišnju prolaznicu koja je zbrinuta u Zdravstvenom centru u Novom Pazaru. M. K. se sumnjiči da je prethodno upravljajući automobilom „bmv“ udario M. I. koji je vozio bicikl u namjeri da ga liši života, a potom počeo da ga juri sa sjekirom u ruci”, saopštila je PU Novi Pazar.

Policija je pištolj iz koga je M. I, kako se sumnja, pucao, oduzela, a takođe je pronađena i sjekira koju je M. K. bacio. Takođe, kod M. K. je pronađen i nož, navode iz policije.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

U sukobu juče na tragi Isa-bega Isakovića došlo je do pucnjave u kojoj je povrijeđena slučajna prolaznica.

Snimak je objavljen na društvenim mrežama, a na jednom se vidi kako osumnjičeni, krećući se u pravcu PU Novi Pazar baca sjekiru u rijeku Rašku.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: