30 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Vojvodina minimalnim rezultatom savladala Novi Pazar

Fudbaleri novosadske Vojvodine pobjedili su minimalnim rezultatom 1:0 sastav Novog Pazara u okviru 25. Super lige Srbije.

Veoma hrabro su ovaj meč ušli momci Novog Pazara, čvrstom odbranom i lepom igrom za oko imali su svoje šanse, ali su mreže mirovale u prvih 45 minuta.

Najbolje prilike za plave u prvih dvadesetak minuta meča imali su Aganspahić i Islamović, kao i Sise pred smiraj poluvremena, ali je golman domaćih u sva tri navrata dobro intervenisao.

U drugom poluvremenu obe ekipe su krenule u otvorenu igru, gdje su se naizmenično smenjivali u napadima i prijetili opasnim šutevima ka golu, ali je Vojvodina nakon jedne izgradjene akcije došla u vodjstvo.

Rezervista Mrkajić, koji je i proglašen igračem meča, je odlično iskoristio centaršut beka Andrića i sa ivice peterca smjestio loptu u gol Novog Pazara i donio popularnim “lalama”, ispostaviće se na kraju, tri nova boda.

Nakon ovog gola pokušavali su plavi da stvore izlgledniju šansu za gol, ali osim jedne prilike Dragutinovića u samom finišu meča, nisu uspjeli ozbiljnije da ugroze mrežu Vukliša.

Novi Pazar sada zauzima 14. poziciju na tabeli sa 33 osvojena boda u dosadašnjem toku superligaškog takmičenja.

Foto:FK Vojvodina

Povezane vijesti

%d bloggers like this: