SNews recepti: Iftarski meni za 25. dan ramazana
Meni za 25. dan ramazana
Teleća čorba,
Čufte u pavlaci,
Paradaiz salata,
Sočni čoko kolač
Teleća čorba:

Teletinu iseći na kocke i donstanti sa šargarepom, krompirom i crnim lukom. Dodati vrelu vodu i začiniti kuhati jos pola sata.
Ćufte u pavlaci:

Popržiti ćuftad koja smo zamijesili od pola kilograma mljevenog mesa, crnog luka i začina. Ispržena ćuftad ređati u pleh, preliti pavlakom i trapistom i zapeći u rerni.
Paradajz salata:

Paradaiz iseći sa mladim crnim lukom, posoliti.
Sočni čoko kolač:

Ubutati revaniju i ispeći. Preliti je sokom od pomorandze. Spremiti fil od jednog pudinga od čokolade i pavlake. Preliti revaniju.















Najnoviji komentari