Aktuelno Novi Pazar Sport Srbija

FK Novi Pazar: Plašimo se da hoće da nas izbace iz lige

Nakon sumnji koje UEFA izrazila u regularnost utakmice Radnik – Novi Pazar, FK Novi Pazar se tim povodom oglasio i odbacio sve sumnje oko pomenutog meča.

Upravni odbor FK Novi Pazar je saopštio da je primio dopis od Fudbalskog saveza Srbije u kojem se iznosi sumnja da je pet fudbalera ovog tima navodno učestvovalo u nameštanju rezultata utakmice između Radnika i Novog Pazara, odigrane 11. aprila ove godine, navodeći kao ključni dokaz da su padale kvote na kladionicama na dan utakmice u Surdulici.

“Uprava FK Novi Pazar održala je sastanke sa pomenutim igračima, koji najoštrije demantuju da su uopšte igrali kladionicu, a još manje da su uradili nešto protiv initeresa svog kluba. Igrači su izričiti da će angažovati advokate radi odbrane časti, ugleda i vlastitih karijera, koje su na ovaj način dovedene u pitanje”, poručili su iz plavog tabora.

Igrači su, dodaju, istakli i da su spremni da idu na poligraf  da bi se utvrdila puna istina.

“Upravni odor FK Novi Pazar će takođe insistirati na utvrdivanju svih činjenica, jer postoji čitav niz nelogičnosti u pomenutim optužbama. Plašimo se da se iza ovoga krije namera da se Novom Pazaru oduzmu bodovi, i da se na taj način klub izbaci iz Super lige”, naglasili su u svom obraćanju iz sandžačkog superigaša.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: