Aktuelno Novi Pazar Sport

Amela Terzić na čelu Sportskog saveza Novog Pazara

Proslavljena atletičarka Amela Terzić izabrana je na vanrednoj izbornoj Skupštini Sportskog saveza Novi Pazar za novu predsjednicu tog saveza, a na čelnoj funkciji naslediće Emira Mehmedovića.

“Predstavnicima pazarskih klubova i delegatima Skupštine bih želela da se zahvalim na ukazanom poverenju. Kao i moj prethodnik, potrudiću se da imam isti odnos prema svim sportistima i kolektivima, kako bih ga zamenila na najbolji mogući način“, rekla je Terzić.

Za njen izbor glasalo je svih 29 prisutnih članova Skupštine Sportskog saveza Novi Pazar, koji su za novog generalnog sekretara tog saveza, takođe jednoglasno, izabrali bivšeg trofejnog karatistu Nermina Zećirovića.

„Čeka nas je težak zadatak jer je sport u našem gradu u poslednjih nekoliko godina doživeo ekspanziju. Potrebno je održati kontinuitet, ali verujem da ćemo da ostanemo na pravom putu“, kazao je Zećirović.

Mehmedović, koji je u poslednjih pet godina bio na čelu gradskog Sportskog saveza, ocijenio je da novopazarski sport ima lijepu budućnost.

„Imao sam odličnu saradnju sa sportistima i klubovima. Ostvarili smo velike rezultate, pojedinačno i ekipno. Grad je, pored toga, mnogo uložio u sportsku infrastrukturu. Ubeđen sam da će Amela Terzić uspešno i dostojanstveno obavljati svoju dužnost, kao i Nermin Zećirović“, naveo je Mehmedović.

Foto:fb/Sportski savez Novi Pazar

Povezane vijesti

%d bloggers like this: