26 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Politika Srbija

Automobil u kome se nalazio Rasim Ljajić, iz, za sada neutvrđenih razloga, sleteo sa puta i prevrnuo se

Na autoputu Beograd – Niš, kod Ražnja, jutros oko 9 sati, automobil “škoda superb”, u kome se nalazio predsjednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić, je iz, za sada neutvrđenih razloga, sleteo sa puta i prevrnuo se, saopštio je MUP Srbije

Kako se navodi u ovoj saobraćajnoj nezgodi vozač „škode superb“ je, od zadobijenih povreda, preminuo na licu mjesta.

Rasim Ljajić, koji se nalazio u vozilu zadobio je za sada neutvrđen stepen povreda i prevezen je u Klinički centar u Nišu.

Uviđaj je u toku.

Rasim Ljajić zbrinut je jutros u 10.15 sati u Univerzitetskom kliničkom centru sa teškim povredama, ali nije životno ugrožen, izjavio je danas direktor te zdravstvene ustanove Zoran Perišić, objavila je Beta.

“Ono što je vidljivo bilo na prijemu su povrede grudnog koša. Njegovo opšte stanje je prihvatljivo. Stabilno je, dobrog pritiska, dobrih hemodinamskih parametara, svjestan. Sprovodimo dalju dijagnostiku”, izjavio je Perišić na konfereneciji za medije.

Dodao je da dosadašnji pregledi pokazuju da Ljajićeve povrede ne zahtjevaju ozbiljniju intervenciju.

U saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila kod Ražnja, poginuo je direktor JP Emisione tehnike i veze Branko Gogić koji je bio za volanom u automobilu koji je sleteo s puta, dok je Rasim Ljajić Ljajić, predsjednik Socijaldemokratske partije Srbije i osnivač Sandžačke demokratske partije, povrijeđen. Ljajić je van životne opasnosti, rečeno je u UKC Niš rečeno je za RTS ranije danas..

Povezane vijesti

%d bloggers like this: