18 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport Srbija

Baždar na radaru Juventusa

Prije šest dana je proslavio 18. rođendan, a već uveliko je u notesima mnogih skauta. Novopazarac Samed Baždar, Partizanov klinac o kome će se tek čuti.

Mladi napadač je prošlog ljeta imao ponudu Juventusa, koju su u Humskoj odbili, što je otkrio i momak iz Novog Pazara, prenosi list “Alo”.

“Istina. Skauti Juventusa zapazili su me i Partizanu u maju prošle godine poslali zvaničnu ponudu od 1.000.000 evra, bar sam tako načuo. Bio sam najbolji strelac sa sa oko 40 golova i igrač kadetske selekcije, a već sam bio potpisao za crno-bele do 2024. Na sreću klub je odbio. Na sreću, jer ni ja nisam bio za taj transfer“, pojasnio je Baždar u razgovoru za “Alo” tokom boravka Parnog valjka na pripremama u Turskoj.

Baždar ima ugovor sa Partizanom do 2024. godine

Crno-beli su uvereni da za svog bisera mogu da dobiju u budućnosti znatno više novca, a sam Samed da nema potrebe da žuri.

“Nisam iz te priče. Moj cilj je da stasam u Partizanu, odužim mu se za ukazanu šansu, a tek onda kao zreo igrač odem preko granice”, iskren je Baždar u izjavi za ovaj beogradski list.

Foto: M.Halilović – SNews

U ovom trenutku, Samed Baždar kraj svog imena ima samo dvije zvanične utakmice za prvi tim. Pred kraj prethodnog prvenstva protiv Voždovca u Humskoj i početkom aktuelnog na gostovanju u Novom Pazaru.

“Mislim da je razvojni put dobar, pravi. Sve ide svojim tokom i da ću tek dobiti minutažu u prvom timu i pravilno se razvijati, a onda verujem da ni ponude neće izostati“, dodao je talentovani špic crno-belih, koji je je ponikao u omladinskoj školi Pazar juniors.

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: