19 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Derbi futsala bez pobjednika

U derbiju 8.kola Futsal lige Srbije između Novog Pazara i Loznice nije bilo pobjednika, utakmica je završena 2:2 (2:1).

Meč za prave slodokusce ove igre obilovao je svim onim što ovaj sport čini posebnim, a u čemu je uživalo oko 500 ljubitelja futsala.

Loznica je imala ulogu favorita, ali su momci iz Sandžaka prikazali više od igre i imali par neiskorišćenih zicera, pa su gosti nekako uspjeli da sačuvaju bod.

Golove za Novi Pazar su postigli Vukadinović u 14. minutu, te rezervista Ćorović samo pet minuta kasnije, dok su kod gostiju precizni bilo Avramović i Perić u 13. i 34. minutu utakmice.

Senku na ovaj meč bacila je teška povreda koju je zadobio najbolji igrač plavih Veroljub Vukadinović, kada je jedan od gostujućih igrača bezobzirno startovao sa obe noge na njega, te ga, prema prvim procjenama, odvojio od terena na neko vrijeme.

Ovim neriješenim rezultatom ne mogu biti zavoljni ni jedni ni drugi, koji sada sa po devet bodova zauzimaju drugu i treću poziciju na tabeli, iza lidera Vranja.

Novi Pazar iz šest odigranih utakmica ima četiri pobjede i po jedan poraz i neriješen ishod, a narednu utakmicu igra već u srijedu protiv Bečeja. To je meč 7. kola koji je bio odložen prošle sedmice zbog bolesti igrača iz ovog vojvođanskog grada.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: