25 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Odbojkaši Novog Pazara pobjedili u Leskovcu

Odbojkaši Novog Pazara su nakon serije neuspjeha sinoć u Leskovcu savladali domaći tim Dubočice sa 3:2 (25:16, 25:22, 12:25, 15:25, 15:7) u okviru 7. kola Prve lige.

Iako je Dubočica važila za favorita na ovoj utakmici, tako nisu mislili i puleni trenera Zoranića, koji su na ovom meču imali više hrabrosti i umeća u prelomnim momentima od neugodnog domaćina.

Prva dva seta su plavi odigrali bez greške, gdje su diktirali tempo i imali igru u svojim rukama, pa se činilo da će vrlo lako doći do željno očekivane pobjede.

Međutim, u trećem i četvrtom setu su domaći krenuli dosta ozbiljnije, te uz nekoliko promena na ključnim pozicijama u postavi preokrenuli utakmicu i uveli je u nezvjesni peti set.

A u odlučujućem setu potpuna promjena snaga na parketu i dominacija sandžačkog prvoligaša za konačnih 3:2 za plave i nova dva boda u borbi za gornji dio tabele.

Poslije ovog nekompletnog sedmog kola, Novi Pazar zauzima deveto mjesto sa sa 5 bodova, a u narednom kolu na svom parketu dočekuju ekipu VA014 iz Valjeva.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: