Aktuelno Novi Pazar Sport Tutin

FK Jošanica i FK Tutin u opasnoj zoni za ispadanje

Dva sandžačka tima u Srpskoj ligi “Zapad” nisu blistali u 21. kolu, te su još više zakomplikovali svoju sudbinu u grčevitoj borbi za opstanak.

FK Tutin je odigrao neriješeno 0:0 u Gornjem Milanovcu protiv Takova, te donekle može biti i zadovoljan nakon ove utakmice, iako su mogli i morali mnogo više protiv veoma prosječne Šumadijske ekipe.

Ovim osvojenim bodom miljenik tutinske čaršije nije znatno popravio svoje stanje na tabeli i nalazi se u opasnoj zoni za ispadanje, sa osvojena 23 boda.

U još težoj situaciji se nalazi drugi tim sa prostora Sandžaka, Jošanica. Iako se očekivalo  da će promjenom na klupi i dovođenjem iskusnog Kenana Kolašinca za šefa stručnog štaba krenuti uspon u formi i rezultatima, ipak  je startovao porazom.

Danas je na stadionu u Novopazarskoj banji Jedinstvo iz Uba odnijelo sva tri boda pobjedom 1:0, te dodatno zabrinulo ljubitelje fudbala u Novom Pazaru.

Sada se Jošanica nalazi na 15. poziciji i “duva za vrat” komšijama iz Tutina koji su na 14. mjestu, pa će svaki naredni meč morati da igraju sa mnogo više energije i zalaganja ukoliko žele da sačuvaju srpskoligaški status i naredne godine.

U slijedećem kolu Jošanica igra jednu od najtežih utakmica u ovoj sezoni protiv lidera Sloge, dok Tutin dočekuje poslednjeplasirani Bane iz Raške.

foto:fb/sport u Novom Pazaru

 

 

 

 

 

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: