Aktuelno Novi Pazar Sport

FK Novi Pazar u novu sezonu ulazi sa potpuno novim timom

Fudbalski klub Novi Pazar ovog vikenda započinje još jednu sezonu u supeligaškom karavanu sa potpuno renoviranim igračkim kadrom na čelu sa starim-novim trenerom Milanom Milanovićem.

Odavno na gradskom stadionu nije bilo više novajlija nego ovog leta, a po imenima i najavama iz uprave kluba svi igrači su dostojni Super lige, s tim što će na travnatoj površini novopazarskog stadiona i terenima širom Srbije to morati i da potvrde.

Čast novopazarske škole fudbala u sezoni 2021/22 čuvaće mlade uzdanice Delimeđac, Islamović, Zimonjić, te mlađarija Alić i Koca, uz talentovanog srednjoškolca koji čeka šansu među stativama, Kahrimanovića.

Još petorica starosedelaca sa epitetom pojačanja ostali su i ove godine da budu nosioci igre ekipe sa obala Raške i Jošanice, a to su Aganspahić, Vlajković, Perić, Kiković i Kovačević.

A onda su od 15. juna uslijedili dolasci kao na traci, te je prvo u šefa stručnog štaba promovisan Milan Milanović, a uz njega i kondicioni trener Vladimir Pričikević i trener golmana Zaviša Pejić, inače novopazarskoj publici poznatiji kao bivši golman Prištine, koji je bio akter čuvene utakmice iz 93′ godine na gradskom stadionu u Novom Pazaru.

Još jedno ime na klupi je obradovalo navijače plavih, kada je za pomoćnog trenera postavljen Izet Ljajić, čija ljubav prema klubu je ogromna i prevazilazi poslovnu politiku.

Kako je počeo prelazni rok tako su se iz uprave kluba prvo postarali da osiguraju gol, te će za taj posao biti zaduženi vratari Andrijanić i Ostojić.

A onda su krenula parafiranja ugovora, te su jedan za drugim predstavljani Joksimović, Balaž, Ratković, Dimić, Handžić i ruski internacionalac Džhmanalutdinov.

Na vjernost plavima obavezali su se i Parađina,  Mihajlović, Kojčić, Bacanović, Đorđević, Kostić, te među poslednjima Mandžić i Mladenović.

Tokom prelaznog roka kao mega pojačanje najavljen je i dolazak 19-godišnjeg Momčilovića, koji je dijete partizanove škole, ali se osim najave njegove ime više nije moglo videti u bilježnici stratega plavih Milanovića.

Poslednju kupoprodaju na fudbalskoj pijaci Novi Pazar je imao pre sedam dana, kada je crnogorski internacionalac sa defanzivnom ulogom u veznom redu Stefan Lončar stavio potpis na ugovor sa, kako rekoše iz kluba, “plavom porodicom”.

Da li je napravljen sklad i porodična harmonija u plavom taboru imaćemo prilike da vidimo već u subotu 17. jula, kada će Novi Pazar otići na megdan TSC-u iz Bačke Topole.

Foto:fk Novi Pazar-zvanična stranica

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: