26 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Fudbaleri Novog Pazara furiozno trijumfovali

Ni najveći ljubitelji fudbala u Novom Pazaru nisu mogli očekivati da će plavi fudbaleri u spektakularnoj utakmici ubaciti 4 gola u mrežu Mačve iz Šapca, a to se danas desilo na Gradskom stadionu.

Nakon smjene šefa struke Miroslava Bataka, a imenovanjem Novog trenera Davora Berbera FK Novi Pazar je napravio pravu malu senzaciju pobedivši fenjaraša Mačvu 4:0, u utakmici 24.kola Linglong super lige Srbije.

Sjajna igra u kojoj su Pazarci prikazali lepršav stil igre, sa puno napadačkog fudbala i preciznih dodavanja golovima su krunisali Sise u 8. minutu, pa dva minuta kasnije Gigić, da bi  centarfori Aganspahić u 33. i Blagojević u 59. minutu meča zapečatili sudbinu šapčana.

Poslije ove pobjede u redovima plavih se lakše diše, jer tri nova boda su bila dovoljna da se zadrži 14. pozicija, ali najvažnije da ako nastave sa ovakvom igrom pazarci mogu da se nadaju povoljnih ishodima protiv drugih bolje plasiranih superligaša nego što je to poslednje plasirana Mačva.

Već narednu priliku da ponove odličnu igru izabranici trenera Berbera imaće na gostovanju u Surdulici, kada na megdan idu ekipi Radnika.

Foto:fb/Sport u Novom Pazaru

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: