28 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport Srbija

Gaćinović u Nišu cilja pobjedu

Šesto kolo fudbalske Super lige danas će od 18.00 u Nišu otvoriti fudbaleri Radničkog i Novog Pazara, trenutno 14. i 8. tim na tabeli.

Radnički, na čijem čelu stručnog štaba je bivši strateg plavih Tomislav Sivić, ovaj meč dočekuje sa samo dva osvojena boda i pokušaće da upiše prvu pobedu, dok ekipa iz Sandžaka poslije dva vezana trijumfa na Čair stiže sa šest bodova na svom kontu.

Šef struke plavih Vladimir Gaćinović očekuje borbenu i utakmicu sa obe strane, jer je svojevremeno bio i na klupi Nišlija, ali i obećava borbu za tri boda.

“Poznajem tu sredinu. Uvek imaju kvalitetnu ekipu i dobro su organizovan klub, ali optimista sam, kao i uvek. Znam samo da će u mom timu igrati najspremniji i oni koji mogu da odgovore svim zadacima”, jasan je Gaćinović.

Sa druge strane, Tomislav Sivić izražava uverenje da je njegov tim spreman za prvu ovosezonsku pobjedu.

“Iza nas je loša sreća i maleri „za dva života“, tako da od meča protiv Novog Pazara očekujem pobjedu. Naravno da neće biti nimalo lako. Novopazarce vodi iskusan i kvalitetan trener. Popravili smo sve što je trebalo, pre svega koncentraciju. Igraćemo ofanzivno kao i do sada, ubeđen sam da ćemo iskoristiti šanse i da nam se propusti iz poslednjih 10 minuta prethodnih utakmica neće ponavljati”, naveo je Sivić.

Sivić je dodao da zna koliko ljudi u Novom Pazaru vole fudbal, te im čestitao na odličnim rezultatima, te kazao da mu je prethodni klub ostao u lepom sećanju.

Meč se igra danas od 18 časova u Nišu, a gledaoci u Sandžaku ga mogu pratiti putem Arena sport premium kanala.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: