28 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Novi Pazar

Grad Novi Pazar kupuje uniforme za komunalnu miliciju i odijela za zaposlene u gradskoj upravi

Gradska uprava Novog Pazara raspisala juče je tender za nabavku uniformi i ličnih zaštitnih sredstava za zaposlene u toj gradskoj upravi, kojim je planirano da budući pripadnici komunalne policije imaju uniforme, vozači, konobari i obezbjeđenje nose odijela, a tehnička lica dobiju zaštitnu odeću i sredstva.

Kako se navodi u dokumentaciji javne nabavke uniforma Komunalne milicije grada Novog Pazara biće sive boje, prupadnici komunalne milicije nosiće bijele kape i oznake „KOMUNALNA MILICIJA GRADA NOVOG PAZARA“, sa grbom Grada NovogPazara.

Također, na uniformama komunalnih miliocionera biće istaknuta njihova prezimena, identifikacioni broj ipoložaj

Buduću novopazarski komunalni milicajci, prema opisu specifikacije za ponuđače, imaće i reflektujući prsluk i nosiće kravate.

Ovim tenderom je planirana kupovina zaštitna oprema za potrebe zaposlenih u Gradskoj upravi, dvodelno radno odijelo, zaštitne i gumene rukavice, radni mantili za domare i higijeničare, kišne kabanice i zaštitne muške cipele.

Previđena su i odijela za vozače, konobare i obezbeđenje u Gradskoj upravi. Za njih je planirano 20 muških odijela, kao i po 20 kušulja kratkih i dugih rukava.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: