27 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Gradski stadion mijenja ime u “CaizCoin Arena”

FK Novi Pazar i kompanija “CaizCoin” iz Švajcarske koja se bavi trgovinom istoimene kripto valute zasnovane na principima islamskog bankarstva, potpisali su sponzorski ugovor, čime će prvi put u svijetu jedan fudbalski stadion ponijeti ime neke kripto valute, saopštio je večeras sandžački superligaš.

Potpisivanjem ovog ugovora, kako su naveli, ova kompanija je postala najveći pojedinačni sponzor kluba.

“CaizCoin je već sponzor najvećih Evropskih klubova iz španske La Lige, nemačke Bundeslige i Turske Super Lige, a ovo je najveći sponzorski ugovor u historiji našeg kluba koji je plod rada ljudi iz uprave kluba FK Novi Pazar”, istakli su u objavi na zvaničnom Fecebook nalogu.

Ističući detalje, naveli su da će ugovor automatski biti produžen i znatno uvećan za narednu sezonu 2022/2023, uz jedini uslov da FK Novi Pazar ostane član Super Lige.

“Sa ovim ugovorom klub je postigao značajnu finansijsku stabilnost i mogućnost da se ravnopravno takmiči sa klubovima iz gornjeg dijela tabele, a kompanija Caiz Coin je dobila pouzdanog partnera za razvoj svojih projekata”, konstatuju u saopštenju.

Dodaje se da očekuju i zvaničnu promociju ugovora tokom ovog mjeseca, kada će na gradski stadion doći i delegacija kompanije CaizCoin.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: