19 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Novi Pazar Sport

Novopazarski zimski ski turistički bus

Turistička organizacija Novi Pazar i gradski Sportski savez pokreću akciju “Novopazarski zimski ski turistički bus”, koja startuje 10. februara na Kopaoniku, saopštili su iz Sportskog saveza Novog Pazara.

Generalni sekretar Sportskog saveza Nermin Zećirović kazao je da je ovo nastavak saradnje dvije ustanove koje su i prošle godine učestvovale u akciji “Zimski ski turistički bus”.

Zećirovića je ocjenio da je akcija zaslužila najveće ocjene od Skijališta Srbije, te upoznao javnost da su pored redovnih 20 dobili još 30 ski pasova.

“Ciljna grupa su prije svega osnovci, srednjoškolci i studenti, a plan je da se uključe i sportiste. Skijanje je izuzetno skup sport, pa je ovo što radimo za 50 ljudi na sedmičnom nivou velika stvar”, poručio je on.

Dodao je da su obezbijeđeni besplatan prevoz do Kopaonika i ski propusnice, kao i da je zahvaljujući saradnji sa raščanskim Sportskim savezom i Sportskim centrom uspostavljen kontakt sa licenciranim instruktorima skijanja, koji će početnike upoznati sa osnovnim tehnikama, a onima koji već skijaju će pomoći da unaprede znanja.

Direktor Turističke organizacija Novi Pazar Dejan Belojica je naglasio da im je cilj da uključe djecu, učenike i studente, te da će  tamo, kako je rekao, uživati u čarima zime i skijanja.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: