25 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport Srbija

Jošanica sa novom upravom kreće u pohod na Srpsku ligu

Skupština FK Jošanica je jednoglasno za novog predsjednika kluba izabrala Jakuba Suljovića, dugogodišnjeg sportskog radnika i bivšeg fudbalera.

Jakup Suljović, novi predsjednik FK Jošanica

Skupština je pored prvog čovjeka kluba imenovala i novi upravni odbor, sportskog direktora i generalnog sekretara kluba.

Almir Šaćirović i Faris Glogić obavljaće funkcije potpredsjednika, novi generalni sekretar biće Elmedin Marukić, dok će Edis Ibrahimović biti na mjestu sportskog direktora, a Edin Beko Ferizović sekretar stručnog štaba.

Prema najavama iz kluba, ovom sportskom kolektivu će se u narednom periodu pridružiti još sportskih radnika i sponzora u cilju povratka u Srpsku ligu, a biće intenzivirana saradnja i sa superligašom Novim Pazarom kako bi mladi i neafirmisani igrači dobili priliku da u četvrtom rangu takmičenja stiču neophodno iskustvo.

Klub će, kako navode, prionuti na adaptaciju terena, tribina i prostorija u Novopazarskoj banji, a istovremeno će pored povratka Sadina Smajovića dovesti još par kvalitetnih pojačanja za drugi dio sezone koji počinje 4. februara.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: