24 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Novi Pazar Srbija

JP “Pošta Srbije“: Korisnicima u Novom Pazaru isporuka računa u najkraćem roku, odgovorni će biti sankcionisani.

JP “Pošta Srbije“ saopštila je danas da su preduzete sve mjere da se neisporučeni računi korisnicima u rejonu 11 u Novom Pazaru uruče u najkraćem roku.

Saopštenje_Novi_Pazar_28_10_2021

“Istovremeno, pokrenut je interni postupak utvrđivanja činjeničnog stanja u vezi sa slučajem ostavljanja pošiljaka za korisnike u ovom rejonu na javnom mjestu i svi odgovorni čija se krivica utvrdi, biće sankcionisani”, navedeno je iz Službe za odnose s javnošću Pošta Srbije.

U ulici Petra Mirkovića, na taksi stajalištu kod NIS benzisnke pumpe, u Novom Pazaru juče je ostavljen veliki broj računa za komunaie, telefon. struju…

Na ulici, u paketu i na parkiranim vozilima u neposrednoj blizini, građani naselja Bukreš i Potok su na tom mjestu tražili svoje račune.

Našoj redakciji se javio veliki broj građana sa zahtjevom da pitamo nadležne zbog čega se na ovaj način ostavljaju računi i ko će snositi odgovornost zbog toga.

Na društvenim mrežama su se pojavili snimci i forografije na kojima se vidi da građani među hrpom koverata traže svoje račune.

– Građani izigravaju poštare

“Evo kako nam je uređena država, kao što bi rekao naš predsjednik, mi smo najbolja država na svijetu. Građani izigravju poštare. Umjesto poštari da nam dostavljaju poštu moramo mi sami”, čuje se u komentaru snimka.

SNews juče je nakon informacija o oovm događaju JP “Pošta Srbije” uputio zahtjev za izjavu sa pitanjima da li u Novom Pazaru postoji problem sa dostavom računa građanima, kao i da, ko postoji, zbog čega se to dešava i ko će snositi odgovornost zbog kašnjenja računa, a samim tim i kašnjenja uplate od strane građana.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: