24 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Srbija

Kod Brusa zaplijenjeno 215 kilograma marihuane, uhapšeni I.N. i M.Z., obojica iz Ribarića

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu, intenzivnim operativnim radom, zaplijenili su oko 215 kilograma marihuane i uhapsili I. N. (1985) i M. Z. (1985) iz okoline Tutina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga.

MUP Srbije je danas saopštio da je policija u blizini Brusa zaustavila teretno vozilo „folksvagen kedi“ novopazarskih registarskih oznaka kojim je upravlјao I. N. i pronašla 17 kartonskih kutija u kojima se nalazila marihuana.

Takođe, policija je uhapsila i M. Z. koji je automobilom „bmv“ tutinske registracije išao ispred I. N. kako bi ga upozorio na policijske patrole i koji je, kako se sumnja, organizovao krijumčarenje marihuane.

Sumnja se da je ova droga bila namjenjena dalјoj prodaji.

I. N. se sumnjiči i da je upravlјao vozilom sa falsifikovanom dokumentacijom, koje je, uz potvrdu, oduzeto.

Po nalogu višeg javnog tužioca u Kruševcu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni u tužilaštvo.

Prema policijksim izvorima akcija je sprovodene u koordinaciji pripadnika policije u Novom Pazaru i Kruševcu, a uhapšeni osumnjičeni su iz Ribarića.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: