26 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Košarkaši Novog Pazara poraženi od lidera

Nisu dozvolili iznenađenje košarkaši Mladosti na utakmici sa Novim Pazarom i rutinski su odnijeli bodove sa parketa hale Pendik pobjedom od 104:90 (33:19, 28:24, 19:22, 24:25) u 23. kolu Košarkaške lige Srbije.

Ekipa iz Zemuna je veoma čvrstom igrom i odličnom organizacijom napada postigla trocifren broj poena i tokom cijelog meča držala kontrolu igre u svojim rukama.

Svoje košgetersko veče kod Mladosti imali su Dreksel sa 27 poena, Gombo sa 18, te Aranitović i Mitrović sa po 14 ubačenih lopti u obruč novopazaraca.

Na drugoj strani u redovima plavih parirali su Rembert sa 23 poena, Ilić sa 14 i Karter sa 12 postignutih koševa, ali nedovoljno da sandžačka ekipa napravi pozitivan rezultat na ovom, za njih, veoma teškom meču.

I pored poraza na ovoj utakmici KK Novi Pazar je zadržao 4. poziciju na prvoligaškoj tabeli koju dijeli sa Tamišom i Vršcem sa po 34 boda, a trenutni skor im je 13 pobjeda i 9 izgubljenih mečeva.

sledeću priliku da poprave svoj položaj na tabeli košarkaši Novog Pazara imaće u Užicu kada gostuju ekipi Slobode sledećeg vikenda.

foto:prtsc/rtvnp

Povezane vijesti

%d bloggers like this: