19 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Poraz fudbalera Novog Pazara, sudija poništio gol plavih

U veoma diskutabilnoj utakmici fudbaleri Javora su kao domaćini savladali Novi Pazar sa 1:0 u okviru 23. kola Linglong super lige Srbije.

Iako je domaći Javor za nijansu bio bolji protivnik na meču, ipak se stiče utisak da su fudbaleri Novog Pazara žestoko oštećeni u 93. minutu kada im je, po mnogima, poništen čist gol pri vođstvu domaćina, kao i u 46. minutu kada je Mijić dobio crveni karton.

Sporni faul nakon kojeg je isključen Mijić

Tokom meča Ivanjičani su imali blagu prednost i veću inicijativu, te su nakon lijepo izvedene akcije golom Andreja Ilića došli do minimalne  prednosti.

Ilić postiže pobedonosni gol za Javor

Poslije nezanimljivog nastavka igre na scenu u 92 .minutu stupa drugi Ilić, ovoga puta glavni sudija Milan Ilić.

Poništeni gol Dragutinovića

Naime, nakon kornera koji su izveli plavi lopta je došla do Dragutinovića koji je rezantnim udarcem sa 10 metara smestio loptu u mrežu Javora i izazvao veliko slavlje, ali nakratko. Sudija Ilić je svirao (ne)postojeći prekršaj u korist domaćina i to nakon što je lopta prešla gol liniju, što je izazvalo buru negodovanja igrača i stručnog štaba plavih, međutim prvi sudija je ostao neumoljiv, a ekipa iz Sandžaka je isključenjem Mijića i Gigića ostala do kraja sa dva igrača manje.

Protesti fudbalera Novog Pazara nakon poništenog gola

Ovom veoma upitnom pobjedom Javora novopazarci su došli u nezavidnu poziciju na tabeli, te su sada sa 24. boda samo jedno mjesto ispred opasne zone ispadanja.

Sledećeg vikenda u goste plavima dolazi pretposlednja Mačva iz Šapca.

Foto:prtsc/Arenatv, Senko Župljanin

Povezane vijesti

%d bloggers like this: