25 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Milanović ponovo na klupi Novog Pazara

Milan Milanović, dosadašnji trener Rada,u narednoj sezoni biće šef stručnog štaba Novog Pazara, odlučio je Upravni odbor ovog superligaša.

Milanović se poslije osam godina vraća na klupu plavih, obzirom da je u sezoni 2013/14. već predvodio ekipu ostvarivši tom prilikom zapažene rezultate.

“On će raditi sa svojim dugogodišnjim saradnicima, trenerom golmana Zavišom Pejićem  i Robertom Pročikijevićem, koji će biti zadužen za kondiciju fudbalera, dok će do početka priprema biće poznato i ko će preuzeti obaveze vezane za analize utakmica”, saopšteno je danas.

Pored Rada i Novog Pazara, Milan Milanović je u Srbiji vodio i Zemun, OFK Beograd, Hajduk iz Kule, niški Radnički i Radnik, dok je u inostranstvu vodio moldavski Šerif i kazahstanski Irtiš, rečeno je iz tabora Novog Pazara.

“Trenutno u dogovoru sa novim trenerom pregovaramo sa nekolicinom igrača za koje smatramo da bi bili adekvatna pojačanja za osmu superligašku sezonu”, navode iz kluba i dodaju da će do 15. juna FK Novi Pazar izmiriti sve dospjele obaveze pri dobijanju licence za takmičenje u Super ligi, upoznali su svoju vernu armiju navijača.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: