16 Aprila, 2024
Aktuelno Knjigofil Kultura Novi Pazar

Moguće je: U Novom Pazaru knjižara zamijenila kladionicu

U Novom Pazaru je juče, 1. marta 2021. godine, počela sa radom nova knjižari Delfi. Otvoren je i Lagunin klub čitalaca.

Foto: SNews

Knjižara se nalazi na gradskom šetalištu u prostoru u kojem je do skora bila kladionica, u blizini još nekoliko i, prema prvim rekcijama javnosti, nosi poruku da je Novopazarcima umjesto klađenja i kockanja potrebna knjiga. Interesovanje za knjige je veliko i “u redu za knjigu” čeka se ispred i u knjižari.

“Knjižara u Novom Pazaru dugo nam je bila želja, a kada su se stekli uslovi, odličan prostor u centru grada, sve je organizovano veoma brzo i po najvišim svjetskim knjižarskim standardima i Novopazarci su dobili svoju novu omiljenu knjižaru u Ulici 28. novembra 41”, saopštili su iz ove izdavačke kuće.

Foto: SNews

Iz Lagune ističu da se u prijatnom ambijentu na 76 kvadratnih metara čitaocima dostupni najveći hitovi domaćih i svjetskih pisaca u izdanju Lagune i najtraženije knjige drugih izdavača, izuzetni naslovi za djecu, a poseban deo ponude su knjige o historiji, kulturi i tradiciji Novog Pazara i regiona.

“Naše knjižare su prepoznatljive i po izvanrednom izboru gift programa. Dragi Novopazarci, hvala vam na divnoj dobrodošlici i neka nam je svima srećan novi početak”, poručuju iz Lagune.

Foto: Laguna

Da su našli pravi dom za novu Delfi knjižaru i Lagunin klub čitalaca, kako ovom prilikom konstatiraju, pokazuju reakcije i riječi dobrodošlice Novopazaraca, koji sa oduševljenjem ističu da je ovo „događaj godine jer je jedna knjižara zamjenila kladionicu”.

Novopazarci posjećuju knjižaru i kupuju makar i sitnicu za srećan početak i uspešan rad.

Pored popusta od 30 posto za knjige sa Laguninih top-lista beletristike, publicistike, Male Lagune i poklona uz svaku kupovinu, Novopazarci mogu do 3. marta, u ime početka novog druženja, i besplatno da se učlane u Lagunin klub čitalaca koji donosi nevjerovatne popuste tokom cijele godine, uključujući i rođendanski popust od 40 posto na tri Lagunina izdanja na rođendan nosioca kartice.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: