25 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport Srbija

Novi Pazar poražen u Inđiji

Fudbaleri Inđije savladali su Novi Pazar sa 1:0, a jedini pogodak postigao je Bastajić dva minuta prije kraja meča iz jedanaesterca.

Meč 27. kola izmedju domaće Inđije i gostiju iz Novog Pazara obilovao je nizom zanimljivih, ali ujedno i sumnjivih situacija koje su dosta uticale na krajnjih ishod meča.

Igrači plavih su na ovoj utakmici prikazali veoma dobru i borbenu igru, ali ipak nedovoljno za pozitivan rezultat.

Cise napušta teren nokon crvenog kartona

Tokom meča, plavi su najprije ostali sa igračem manje, kada je Cise dobio crveni karton u 44. minutu meča, te su Pazarci cijelo drugo poluvrijeme igrali sa igračem manje.

Gol Stojiljkovića koji je poništen zbog ofsajda

U sledećoj situaciji Novom Pazaru je poništen gol u 65. minutu meča zbog navodnog ofsajda, kada je Stojiljković sa pet metara glavom savladao golmana domaćih. Veliki protesti plavih fudbalera kod glavnog sudije Živkovića nisu urodili plodom, te je ostalo da se vjeruje sudijskoj trojci na ovakvo diskutsbilnoj odluci.

Prekršaj Trtovca za jedanesterac

Trenutak u kome je riješen pobjednik desio se u 88. minutu, kada je jedan start Trtovca u svom kaznenom prostoru okarakterisan kao penal, koji je sigurnim šutem sa bijele tačke iskoristio domaći centarfor Bastajić i donio veoma važnu pobjedu vojvodjanskoj ekipi u borbi za opstanak.

Novi Pazar sa 30 bodova zauzima i dalje 14 poziciju, a u narednom kolu dočekuje zrenjaninski Proleter.

foto:prtsc/arenasport

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: