26 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Novi Pazar

Novi Pazar: Uhapšen F.K., policija u stanu pronašla 27 kesica sa heroinom i “dvije linije” na stolu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su F. K. (1984) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je protiv tridesetogodišnjeg i tridesettrogodišnjeg muškarca iz Novog Pazara podnijela krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćeno držanje opojnih droga.

F. K. se sumnjiči da je prodao drogu tridesetogodišnjaku i tridesettrogodišnjaku, a u pretresu stana i drugih prostorija koje koristi, pronađeno je 27 kesica sa heroinom, kao i dvije linije heroina rasute po stolu.

Policija je, prethodno, noćas, u Kosančićevoj ulici u „škodi“ kod tridesetogodišnjeg vozača pronašla kesicu sa manjom količinom heroina, a kod njegovog tridesetšestogodišnjeg suvozača manju količinu marihuane, saopšteno je iz PU Novi Pazar.

Vozaču „škode“, za kog je utvrđeno da je upravljao pod dejstvom kokaina, određeno je zadržavanje do 12 sati i protiv njega je podnijeta prekršajna prijava.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, F. K. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Foto: PU Novi Pazar

Povezane vijesti

%d bloggers like this: