27 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Novopazarske ekipe ciljaju pobjede

U petak i za dane vikenda biće prilika da sportski kolektivi iz Novog Pazara poprave svoje plasmane na tabelama i dobrim igrama donesu radost svojim navijačima.

Prvi startuju odbojkaši koji će u Novom Sadu protiv aktuelnog šampiona države, ekipe Vojvodine, probati da iskoriste svoje šanse i ostvare povoljan rezultat. Utakmicu se igra danas od 18h.

Svoju prvo ovosezonsku utakmicu u subotu od 19h u hali Pendik odigraće KMF Novi Pazar sa ekipom Vranja. Futsaleri pod vodjstvo stratega Gavrilovića najavljuju borbu za najveće domete u ovoj sezoni.

Košarkaši će svoje prve bodove u elitnom rangu takmičenja probati da osvoje u subotu(18h) na gostujućem terenu protiv ekipe Zlatibora.

Fudbaleri Novog Pazara osokoljeni prošlonedjeljnom pobjedom nad sastavom Inđije idu u nedjelju(16h)na megdan još jednoj vojvođanskoj ekipi. Na stadionu Karađorđe u Novom Sadu odmeriće snage sa osmoplasiranim Proleterom.Ekipa je kompletna i bez povređenih igrača, što daje velike šanse plavima da nastave sa dobrim rezultatima.

Od ostalih fudbalskih kolektiva iz Novog Pazara u subotu od 15:30h srpskoligaš Jošanica, koja se trenutno nalazi na pretposlednjem mjestu na tabeli, gostovaće Mladom radniku iz Požarevca.

Ekipe Novog Pazara 1928 i OFK Ras-a, koje se takmiče u Šumadijsko-raškoj zoni, odigraće utakmice 8. kola. NP1928 gostuje Omladincu iz Novog sela, dok Ras ide na odmeravanje snaga u Korićane.

Rukometaši Novog Pazara svoju prvu utakmicu u sezoni 20/21 odigraće narednog vikenda protiv ekipa Obilića iz Beograda.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: