25 Aprila, 2024
Aktuelno Crna Gora Putovanja Srbija

Uklonjen odron kod Brodareva, saobraćaj se odvija naizmenično

Iako je planirano da saobraćaj na deonici puta od Brodareva prema Gostunu bude pušten tek u poslijepodnevnim satima, nadljudskim naporima radnici JP “Puteva Užice” uspjeli su da pročiste odron i osposobe put za normalizaciju vozila tokom ranih popodnevnih časova, izvještava PP media.

“Saobraćaj se odvija naizmenično, uz propisanu saobraćajnu signalizaciju. Radnici su od subote sve vreme bili na terenu i uspeli da uklone ogromnu količinu zemlje i kamenja koji su se sručili na kolovoz. Bilo je u planu da zabrana traje do 16 časova, ali stvorili su se svi neophodni uslovi i saobraćaj je pušten posle podneva”, kazao je Alen Mušanović iz JP “Puteva Užice”’.

Dok je ovaj magistralni put bio u potpunoj blokadi, iz pravca obe države formirane su kolone dugačke nekoliko kilometara u kojima su čekali vozači šlepera i kamiona. Pojedini su koristili granični prelaz Jabuka, kako bi izbegli čekanje’ prenosi RINA.

Podsjetimo, veliki odron zatrpao je obe kolovozne trake magistralnog puta koji spaja Srbiju sa Crnom Gorom, preko graničnog prijelaza Gostun.

Izvor/foto:Rina i PP Media

Povezane vijesti

%d bloggers like this: