25 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Ekonomija

Objavljen spisak prodavnica koje će raditi u četvrtak 30.04.2020. godine od 4 do 7 sati, Novi Pazar manje od Novog Knaževca

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Vlade Republike Srbije objavilo je na svom sajtu spisak trgovinskih objekata koji će raditi u četvrtak 30.04.2020. godine od 4 do 7 sati.

U tim prodavnicama će moći da se snabdjevaju građani stariji od 65 godina.

Na spisku se nalaze prodavnice širom Srbije sa tačnim adresama.

Kako se uvidom u spisak može zaključiti za Novi Pazar je ovoga puta određeno osam prodavnica, po jedan marketa IDEA i Maxi i šest marketa i prodavnica firme Aman, ni jedan od lokalnih marketa.

Za sada javnosti nisu poznati razlozi zbog čega je i dalje ovako malo marketa u Novom Pazara. Ilistrativan primjer je Novi Knaževac u kojem će u ovom periodu biti otovoreno devet prodavnica.

Privredna komora Srbije (PKS) je ranije za SNews potvrdila da se na spisku nalaze oni marketi koji su se prijavili, te pozvala markete da se prijave.

Neki od vlasnika marketa iz Novog Pazara su iznijeli stav da ih lokalna samouprava nije obavjestila o načinima prijave kako bi mogli raditi u ovom terminu.

Novi Kneževac je opština u Severnobanatskom okrugu, u Srbiji. Novi Kneževac je prema popisu iz 2011. imao 6.960 stanovnika, a Novi Pazar preko 100 hiljada stanovnika.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: