20 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Odbojkaši Novog Pazara ne znaju za pobjedu

Odbojkaši Novog Pazara nastavili su sa katastrofalnim partijama u domaćem šampionatu, te su tako i danas u Kragujevcu protiv Radničkog upisali još jedan poraz od 1:3, a kojim su sve bliži drugoligaškom karavanu u narednoj sezoni.

U utakmici 15. kola odbojkaške lige Srbije Radnički je bio mnogo bolji rival od Novog Pazara i pobjedio sa 3:1 (22:25, 25:15, 25:18 i 25:19) u utakmici koja je odigrana u hali kragujevačkoj hali “Jezero”.

Ekipa iz Šumadije, u kojoj igra novopazarac Irfan Hamzagić i koji je na ovom meču više odmarao nego bio u igri, je ovaj meč odigrala vrlo smireno i taktički, te u svim pogledima nadigrala četu trenera Bonića.

Aleksa Matić je sa 33 poena bio nerešiva enigma za Novi Pazar, a pored njega su se još naigrali i Moussa sa 14, te Radević sa 7 i Dukić sa 6 uspješnih prolaza na mreži.

Činjenica koja u svom sivilu može donekle da raduje pazarske ljubitelje odbojke jeste dobra igra mlađahnog Sameda Halilovića, koji je sa 24 poena na ovom meču pokazao da je blistava budućnost sandžačke odbojke. Ostali igrači su sa po par jednocifrenih poena pokušali da donekle sačuvaju čast nekadašnjeg odbojkaškog velikana iz grada na obalama Raške i Jošanice.

Sa samo jednom pobjedom u ovoj sezoni plavi odbojkaši su doživeli čak 14 poraza, što je od osnivanja kluba ubjedljivo najgora sezona koju je Novi Pazar ikada odigrao u istoriji svog postojanja.

Foto:prtsc/OK Radnički KG

Povezane vijesti

%d bloggers like this: