25 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Odbojkaši poslije 7 godina u drugoj ligi

I definitivno je Odbojkaški klub Novi Pazar današnjim porazom od 3:0 protiv Borca iz Starčeva zapečatio svoju prvoligašku sudbinu i od sledeće sezone vodiće bitku na drugoligaškim terenima u Srbiji.

Malo ko je očekivao da će, do prije samo dvije godine, odbojkaški gigant iz Sandžaka ovako neslavno završiti prvoligaško vojevanje i dozvoliti sebi da nakon sjajnih prvoligaških i evropskih utakmica svoju bitku za bodove u sezoni 2021/22 nastaviti na drugoligaškoj sceni.

Statistika OK Novi Pazar na današnjoj utakmici

Poraz od Borca 3:0(25:20, 25:16 i 25:20) je došao samo kao pokazatelj nemoći i realnog stanja u kome se nalazi OK Novi Pazar, a cijela sezona je od samog starta nagoveštavala ovako neslavan kraj, ali je iz ko zna kog razloga tim ostavljen na cjedilu i pod parolom “tim koji gubi ne treba menjati”.

Na današnjoj utakmici 17. pretposlednjeg kola su igrači trenera Bonića, koji nije ispunio ni minimum očekivanja, delovali bezidejno i bezvoljno, te opravdali mjesto fenjeraša u Prvoj ligi.

U očajnoj igri Halilović je osvojio 12 poena, dok su ostali sa jednocifrenim brojem uspješnih prolaza bili samo nijemi posmatrači sunovrata novopazarske odbojke. Prušević je bio uspješan u 6 napada, Zoranić je bio 3 puta siguran na mreži, dok su ostali osvajači poena statistiku popunili sa po jednim ili dva poena.

Neslavan kraj utakmice

Plavi će priliku za oproštaj od prvoligaške scene, u kojoj su zabilježili samo 1 pobjedu i čak 16 poraza, imati narednog vikenda u poslednjem kolu kada im u goste dolazi Crvena Zvezda.

foto:prtsc/youtube

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: