25 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Sjenica

Opština Sjenica još nije objavila rezultate konkursa za medijske projekte

Opština Sjenica već peti dan nakon isteka roka na svom oficijelnom sajtu nije objavila rezultate Konkursa za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja na teritoriji te opštine.

Kako je navedeno u javnom pozivu predmet konkursa je izbor projekata iz oblasti javnog informisanja na teritoriji opštine Sjenica, putem štampanih, radio, televizijskih i elektronskih medija, koji će biti sufinansirani sredstvima iz budžeta Opštine Sjenica za 2021.godinu u ukupnom iznosu od 2.000.000,00 dinara.

Konkurs za medijske sadržaje je Opština Sjenica raspisala po prvi put i podijeljen u dvije kategorije, javno informisanje putem radija i javno informisanje putem televizijskih i elektronskih medija.

Javni poziv za dostavljanje predloga projekata bio je otvoren od 19.marta do 05.aprila 2021.godine.

“Odluka o dodeli sredstava donosi se u formi rješenja, najkasnije u roku od 60 dana od dana završetka konkursa. Obrazloženo rješenje o raspodeli sredstava donijeće predsjednik Opštine Sjenica a na osnovu obrazloženog prijedloga komisije i biće objavljeno na zvaničnoj internet stranici opštine Sjenica”, navedeno je napomeni konkursa.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: