19 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport Srbija

Plavi na pripremama u Turskoj, FSS stopirao dovođenje pojačanja

Fudbaleri Novog Pazara će narednih 15 dana boraviti na priprema u Antaliji, a na put u ovu Tursku destinaciju pošlo je 23 fudbalera koje će predvoditi novi kapiten Plavih, golman Filip Kljajić. U međuvremenu je FSS na zahtjev UEFA suspendovao Novi Pazar zbog dugovanja prema bivšem igraču, Farisu Handžiću.

Trener Aleksandar Stanković će u konkurenciji među stativama imati još dvojicu rezervista Lazara Slavkovića i Almina Kahrimanovića, dok će u redovima odbrane za tim konkurisati Vahid Zimonjić, Periša Pešukić, Numan Kurdić, Slobodan Rubežić, Ensar Brunčević, Milan Joksimović i Filip Jović.

Na sredini terena će se za prvih 11 boriti Semir Alić, Miloš Filipović, Petar Đuričković, Miljan Momčilović, Danko Kiković, Miloš Mijić, Nenad Gavrić, Bojica Nikčević, Nikola Bogdanovski, Mitar Ergelaš i Ibrahim Fijuljanin.

Za sada, Novi Pazar će u ofanzivnoj liniji imati dvojicu izrazitih špiceva, Andriju Majdevca i Slobodana Stanojlovića.

Pet pripremnih utakmica

Fudbaleri Novog Pazara će tokom dvonedjeljnih priprema odigrati pet kontrolnih mečeva, protiv mađarskog Vašaša, Kapaza iz Azerbejdžana, poljskog Stala iz Mjeleca, austrijskog Rida i ukrajinskog Černomoreca iz Odese.

FSS suspendovao pet klubova, među njima i Novi Pazar

Fudbalski savez Srbije reagovao je na zahtjev FIFA i suspendovao pet klubova u Superligi i Prvoj ligi Srbije uoči početka zimskog prelaznog roka, a među njima i superligaša iz Sandžaka, prenosi Sport klub.

Novi Pazar, Inđija, Zlatibor, Rad i Novi Sad neće moći da dovode pojačanja sve dok ne izmire dugovanja prema bivšim igračima i trenerima, kao i službenim licima.

Novi Pazar će morati da izmiri dugovanja ili dostavi plan reprograma duga prema bivšem prvotimcu Farisu Handžiću.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: