29 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Novi Pazar

Policija u Novom Pazaru zaustavila drogirane vozače autobusa

Policija je danas zaustavila dvojicu vozača autobusa starosti 46 godina koji su krenuli po putnike na autobusku stanicu, od kojih je jedan vozio pod dejstvom opijata, a drugi pod dejstvom kanabisa, saopštila je Policijska uprava u Novom Pazaru.

Lokalni mediji prenose da je saobraćajna policija zaustavila vozače autoba koji su danas u podnevnim satima trebali da voze autobuse u pravcu Republike Turske.

Kako je rečeno na Autobuskoj stanici u Novom Pazaru četvrtkom za Tursku autobusi kreću, u 11.00 sati i u 13.45 sati.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru, za 24 sata, isključili su iz saobraćaja petoricu vozača koji su upravljali vozilima pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Patrola je, kako se navodi, juče iz saobraćaja isključila sedamnaestogodišnjaka koji je vozio „Golf“ pod dejstvom benzodiazepina, a kako je daljom provjerom utvrđeno i sa nepripadajućim tablicama, pa će protiv njega, po nalogu tužilaštva, biti podnijeta i krivična prijava za falsifikovanje isprave.

Također, saobraćajna policija zaustavila je i dvadesetdevetogodišnjeg vozača „Mercedesa“ koji je upravljao pod dejstvom kanabisa, kao i tridesetšestogodišnjaka koji je upravljao „Audijem“ pod dejstvom kokaina.

Vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih su podneijte odgovarajuće prekršajne prijave.

Iz policije apeluju na vozače da ne upravljaju vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i dosljedno poštuju saobraćajne propise, jer na taj način, kako naglašavaju, čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.

M.H.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: