24 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Poraz fudbalera Novog Pazara

Fudbaleri Radničkog 1923 iz Kragujevca savladali su gostujuću ekipu Novog Pazara sa 2:1, u okviru 10. kola Linglong super lige Srbije.

Minimalan poraz, a velike brige, foto:FK Novi Pazar

Plavi fudbaleri su na ovom meču imali svoje šanse koje nisu iskoristili, ali su ujedno pokazali da je poslednja linija odbrane najslabiji dio tima.

Dobro su momci iz Sandžaka otvorili utakmicu, te već u 8. minutu preko najboljeg strelca Almira Aganspahića poveli sa 1:0.

Umjesto da nastave sa agilnom igrom, potpuno neočekivano su se puleni Kenana Kolašinca povukli i igrali dosta dezorjentisano, na momente praveći i početničke greške.

Bez bodova u Kragujevcu, foto:FK Novi Pazar

Radnički je došao do poravnanja rezultata preko Filipovića, koji je u 14. minutu znalački iskoristio smušenost u odbrani plavi i lako savladao novopazarskog vratara.

Deset minuta kasnije viđen je još jedan gol u mreži plavih, kada je Mirić nakon odličnog centaršuta naskočio trojicu fudbalera Novog Pazara i glavom sproveo loptu iza leđa nemoćnog Vujanca za 2:1.

Teško je bilo prići golu domaćih, foto:FK Novi Pazar

Nastavak utakmice nije donio veća uzbuđenja na terenu, ali je ostavio brige stručnom štabu plavih da povrati ekipu pred najtežu utakmicu koja ih očekuje u 11. kolu, kada na gradski stadion dolazi aktuelni šampion Crvena Zvezda.

Trenutno Novi Pazar zauzima 14. poziciju na tabeli sa 7 osvojenih bodova i jednom utakmicom manje koju će naknadno odigrati sa ekipom Čukaričkog.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: