27 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Poraz fudbalera, ostavka Radojičića

Novi Pazar je danas ostao i bez bodova i bez trenera poslije poraza 2:1 od Kolubare, rezime je današnjeg izvještaja sa utakmice 23. kola odigrane na Caizcoin areni.


Prije odlaska Dragan Radojičića sa klupe plavih, njegovi momci su danas izgubili utakmicu u kojoj je presudila veća borbenost i hrabrost gostiju, a ujedno je porazu kumovala evidentna nespremnost ekipe iz Sandžaka.

Oko 2.000 ljubitelja fudbala su danas imali priliku da vide kako ekipa iz Lazarevca ima svoj cilj i želju da pobjedi, dok je na drugoj strani Novi Pazar pokazao igru bez želje i umeća, a šef struke manjak iskustva i autoriteta medju svojim igračima.

 

Gosti su do vodjstva došli u 33. minutu kada je Nemanja Nikolić sa ivice šesnaesterca bio precizan, a drugo poluvrijeme je počelo ofanzivnim akcijama obe ekipe, a Filipović je u 56. minutu duplirao na 2:0 prednost Kolubare.

U 65. minutu Slobodan Rubežić smanjio prednost na 2:1, ali do kraja meča nije bilo više golova, iako je domaćin imao prividnu inicijativu, ali bez konkretne završnice.

Novi Pazar je nakon ovog poraza dospio na pretposlednju poziciju na tabeli.

Radojičić podnio ostavku

Odmah nakon meča šef struke plavih Dragan Radojičić je podnio ostavku.

Ostavio ekipu na pretposlednjem mjestu

“Ostavljam maksimalno pripremljenu ekipu. Umjesto da krajem prošle sezone krenemo napred, desilo se suprotno. Ne ide ovako, ostalo je još mnogo do kraja sezone. Voleo bih da neko dodje sa idejom i podigne ekipu. Svima, posebno navijačima, hvala na velikoj podršci, sjajnom prijemu”, kazao je i dodao da je logično da je u meču sa Kolubarom bilo i nekih povika sa tribina, ali da će po lepom pamtiti svaki dan u Novom Pazaru, te se zahvalio svojim igračima.

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: