25 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Potvrđeno: U plavom dresu Francuz Bakajoko i Mustafa iz Gane

Francuski internacionalac Aksel Bakajoko, koji igra na poziciji krila i napadač Ibrahim Mustafa iz Gane nove su akvizicije na pozajmici iz Crvene Zvezde u Novom Pazaru, potvrdjeno je iz oba kluba.

Ova dva fudbalera će u Novom Pazaru provesti šest mjeseci na pozajmici i probati da pomognu klubu iz Sandžaka da sačuva superligaški status.

Bakajoko je prošao mladje selekcije italijanskog Intera, a u karijeri je pored kluba iz Ljutice Bogdana igrao još za Sošo iz Francuske i Sent Galen u Švajcarskoj.

Fudbaler iz Gane, Mustafa, je  u Crvenoj zvezdi igrao u omladinskom sastavu, a kalio se u Zlatiboru iz Čajetine i Radničkom iz Sremske Mitrovice.

Sandžački tim je tokom januarskog prelaznog roka doveo i Jasmina Trtovca, Slobodana Rubežića, Luku Kukića, Mustafu Mujezinovića, Milana Jokića i Filipa Jovića.

S druge strane, ostali su bez Almira Aganspahića, strelca sedam golova u prvom delu sezone, koji se preselio u Čukarički.

Fudbaleri Novog Pazara su okviru priprema za drugi dio sezone odigrali tri utakmice u Antaliji na kojima su ostvarili tri remija, a u borbu za gornji dio tabele kreće 13. februara kada gostuju Metalcu iz Gornjeg Milanovca.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: